Documentairemaker Tessa Louise Pope zoekt zonen zonder vaders - HazazaH

Documentairemaker Tessa Louise Pope zoekt zonen zonder vaders

In de documentaire ‘Zonen zonder Vaders’ van regisseur Tessa Louise Pope zullen drie volwassen mannen vertellen over het opgroeien zonder vader. Naast zijn voorbeeldfunctie en rol in de opvoeding, wat doet zijn afwezigheid met je?

Ken je of ben je een man met een vader die niet thuis woonde en/of niet actief was tijdens je opvoeding? En ben je tussen de 25 en 45 jaar? Dan willen we graag met je in contact komen. 

De documentaire zal ter inspiratie dienen als een inspiratiebron voor jongeren die te maken hebben met een vaderloos bestaan, en als aanleiding voor een gesprek over de rol van vaders. De documentaire wordt uitgezonden bij BNNVARA en zal worden vertoond met discussiepanels voor jonge mannen.

Wil je hier met de makers over praten? Stuur ons dan een mail met contact-info naar: hans.dortmans@hazazah.com

Met vriendelijke groeten, 

Hans Dortmans en Jolijn Sterk, 

researchers voor Hazazah Pictures 

Productiebedrijf Hazazah Pictures maakt documentaires die krachtige persoonlijke verhalen vertellen met relevante thema’s. Voor filmmaakster Tessa Louise Pope is de afwezige vader een belangrijk thema: haar vader is zelf ook tijdens haar jeugd op de achtergrond gebleven, zij maakte hierover de prijswinnende film ‘The Origin of Trouble’.